Sælg brugt it udstyr

Sælg brugt it udstyr – til gavn for både økonomi og miljø

Ligger din virksomhed inde med massevis af brugt IT og gammel elektronik, som bare står og fylder? Eller påtænker I inden for den nærmeste fremtid at udskifte store dele af jeres nuværende IT-udstyr? Hvorfor så ikke tjene gode penge på at få afskaffet det brugte IT-udstyr – og samtidig gøre noget godt for miljøet?

Hos Remarket er vi specialister i at købe og sælge brugt IT i alle afskygninger – til alle behov. Her på siden kan du læse mere om fordelene ved genbrugt IT, og hvordan vi gør dit salg af elektronik nemt, hurtigt og ubesværet.

Krav til udstyr

Computere:

Da vi er specialister i nogle bestemte mærker, har vi størst interesse for mærkerne: Apple, Lenovo, HP & Dell. Det er et krav at Windows maskinerne som minimum kan køre Windows 10 Se krav herDerudover skal maskinerne kunne starte op og være i fungerende stand, dette gælder også for skærmen på bærbare maskiner.

Telefoner & Tablets:

For tablets og telefoner er det at krav at enhederne kan opdateres til den nyeste version af styresystemet – Tjek her det individuelle produkt. Derudover er det et krav at enhederne fungere og kan starte op, og at skærmen er hel og uden revner.

Hvis dit produkt ikke opfylder kravene er I stadig velkomne til at udfylde formularen da det måske stadig kan have interesse, så tøv ikke 🙂

Da vi modtager ekstremt mange henvendelser, vil vi desværre kun tage kontakt hvis vi finder interesse i dit produkt.Vær opmærksom på at det kan tage op til 8 dage før vi vender tilbage. Beklager ulejligheden.

Sælg dit udstyr - Udfyld venligst så meget information som muligt

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Genbrugt IT er genbrugsguld – også for miljøet

For mange er gammelt eller brugt IT-udstyr noget, der bare skal smides ud og afskaffes hurtigst muligt. Men hos Remarket ser vi helt anderledes på det. I vores optik er genbrugt IT nemlig bogstaveligt talt lig med genbrugsguld.

Det mener vi, fordi det giver rigtig god mening for alle parter rent faktisk at genanvende og udnytte allerede produceret og købt elektronik, så det fortsat kan leve videre og skabe glæde og værdi for andre – og ikke mindst for miljøet.

Ved enten at sælge brugt IT eller købe genbrugt IT kan vi alle gøre en indsat i kampen mod den usunde ”køb og smid væk”-kultur, der belaster miljøet. Samtidig kan du eller din virksomhed tjene på salg af elektronik, der alligevel ikke længere anvendes, hvilket kan nedbringe jeres IT-budget og frigive penge til at geninvestere i ny såvel som brugt IT-udstyr.

Og som om det ikke var nok, kan dit brugte IT-udstyr tilmed være til glæde for andre virksomheder eller privatpersoner, der står og mangler lige netop den type elektronik.

Brugt IT er altså langt fra bare affald, og du kan faktisk spinde guld på at sælge det til os. Eller sagt på en anden måde: Ved at sælge brugt IT-udstyr til os kan du gøre en betydelig forskel for din egen pengepung såvel som for andre og miljøet.

Sælg dit brugte IT-udstyr til os – nemt og hurtigt

Står du og skal af med gammel elektronik, og kan du ikke lige overskue bøvlet med korrekt deponering og afskaffelse? Bare rolig – vi har den perfekte løsning til dig. Hos Remarket tager vi nemlig hjertens gerne imod dit brugte IT-udstyr, og vi betaler dig selvfølgelig for det. Det betyder, at du eksempelvis kan sælge en gammel computer til os og få en god pris for den.

Uanset om der er tale om salg af computer, smartphone, tablet eller et helt fjerde device, gør vi processen nem, hurtig og ganske ubesværet for dig. På den måde får du bortskaffet dit IT-udstyr, samtidig med at du tjener penge på det.

Vi sørger for at produktet bliver totalt wipet for nogen form for data, inden produktet bliver solgt videre til en anden bruger.

Kort sagt: Du sparer både tid og penge, hvilket må siges at være en rigtig god deal.

Vi opkøber brugt IT-udstyr i alle afskygninger

Er du på udkig efter ny elektronik til din virksomhed eller hjemmearbejdsplads? At skulle investere i splinternyt hardware og IT kan meget let gå hen at blive en dyr fornøjelse. Derfor kan der være stor fornuft i dels at sælge din gamle elektronik og dels at købe brugt IT-udstyr. For hvorfor bruge unødigt mange penge på det nyeste nye, hvis dine behov rent faktisk kan dækkes med genbrugt IT – til langt billigere penge?

Netop dette har vi hos Remarket specialiseret os i. Vi er eksperter i opkøb af brugt IT-udstyr og efterfølgende salg til favorable lavpriser, der er til at betale sig fra. Vores sortiment spænder vidt og bredt og rummer en lang række af markedets førende brands – herunder kendte mærkevareprodukter fra blandt andet Apple, Lenovo, Dell og HP. Dette er din personlige garanti for altid at få høj kvalitet og funktionsdygtighed, når du for eksempel foretager et køb af brugte computere eller andre produkter hos os.

Det er dog langt fra kun salg af brugte computere, vi beskæftiger os med. Vi kan nemlig tilbyde et velassorteret udvalg af produktkategorier inden for brugt IT.

Vi opkøber og forhandler blandt andet følgende typer af brugt IT-udstyr:

Med andre ord: Vi opkøber og sælger brugt IT-udstyr til alle tænkelige behov – og til nogle af markedets skarpeste lavpriser.

Kvalitetstjek og prisvurdering går hånd i hånd

Det kan måske umiddelbart synes mærkværdigt, at du kan sælge en gammel computer, telefon, tablet eller et lignende produkt til os. Og på samme måde kan det måske undre nogle, hvordan folk overhovedet kan have interesse i at købe brugt IT-udstyr.

Vores udvalg byder på flere forskellige muligheder. Har du for eksempel klare ønsker til, hvilken brugt bærbar og dockingstation du ønsker, har du mulighed for helt selv at sammensætte en IT-pakke, der passer til dig og dine medarbejdere.

Vi har dog også en anden løsning. Der er nemlig også mulighed for at vælge imellem vores kontorpakker. Der er flere forskellige pakker at vælge imellem, når du skal købe computere til virksomheden. I nogle af pakkerne er der blandt andet to skærme med.

Fælles for de fleste af vores pakker er, at der følger skærm, tastatur og mus med. Du skal blot finde ud af, om du skal have en pakkeløsning med en stationær computer, eller om det skal være med en dockingstation til en bærbar computer i stedet for.

Pakkerne vil typisk være sammensat af brugt og nyt IT-udstyr til virksomheder. Det kan for eksempel være en stationær computer, der er brugt, men hvor skærmen, tastaturet og musen er nye. Uanset hvilken løsning du vælger, får du en kvalitetsløsning, som vil gavne både dig og dine medarbejdere.