Ombytning og returnering

Ombytning og returnering for Remarket.dk

Ombytning af varer

Har du fået bestilt en forkert størrelse eller skulle du alligevel have valgt modellen i den anden farve, så kan du naturligvis bytte den hos Remarket.dk. Du skal blot sende varen retur til os med besked om hvilken vare, du i stedet ønsker. Så sender vi den til dig.

Sørg for at pakke din forsendelse forsvarligt ind og i original emballage. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem, så vi anbefaler derfor også, at du returnerer dine returforsendelser til Remarket som pakkepost. Benyt adressen nedenfor eller bestil en returlabel.

Returnering

Vi ønsker altid at give dig den bedste service hos remarket.dk. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har fortrudt dit køb. Hos Remarket har du altid 30 dages returret. Du skal blot returnere varen til os sammen med dit ordrenummer. Vi krediterer din betaling når vi har modtaget din returvare.

Hvis varen er til en gave, så anfør hvornår den skal gives i kommentarfeltet under checkout. Så forlænger vi returretten i forhold til dette.

Returlabel

Send dine returvarer gratis og forsikret retur til Remarket.dk med Track & Trace hele vejen, så du altid kan spore din returforsendelse.

Klik her og hent din returlabel