Stand beskrivelse

Stand beskrivelse

Vi anvender et stand-system til at klassificere standen af vores brugte produkter, der vurderes ud fra kriterier såsom stand, kosmetisk udseende, performance, batterikapacitet m.fl. Standen på de brugte produkter vi sælgere varierer fra helt ny, til brugt med tydelige brugsspor. Produkterne er delt ind i forskellige stand kategorier, for at give kunderne en så præcis vurdering af standen som muligt. Alle produkter uanset stand vil altid være 100% funktionelle, medmindre andet er oplyst. De bliver inddelt i følgende 4 vurderinger.

N: Helt nyt
A+: Produktet har været brugt/åbnet, men har så minimale brugsspor at det fremstår som nyt.
A: Produktet har været brugt og har mindre brugsspor. Der kan være spor af fjernelse af firmalogo eller af tyverisikringer.
B: Brugt, med synlige brugsspor
C: Mindre god, med synlig slitage

Nyt Produkt

Stand N – Helt nyt produkt

Produktet er 100% nyt og ubrugt, så det har ingen spor af brug. Kommer ofte i original emballage, dette vil fremgå af produktbeskrivelsen. Der er fuld batteri kapacitet, med fuld garanti på.

Stand A+

Stand A+ – Som nyt

Produktet har været brugt/åbnet men har ingen brugsspor og derfor forekommer det nyt. Der kan være ridser som har været sket under transport eller ved vores opdatering af maskinen.

Disse produkter er ofte renew produkter fra producenterne af maskinerne. Det vil sige at de kommer direkte fra producenten, hvor de har lavet kvalitetstest af produktet. Disse maskiner er ofte enheder som er returnerede demonstations/låneudstyr eller overproduktion.

Remarket.dk garanterer min. 70% batterikapacitet, samt minimum 1,5times batteritid på Grade A+ produkter. Der gives 2 års garanti på genbrugt IT og 1 år på  batterier

Stand A

Stand A – Fremragende stand

Produktet er i meget god stand. Der kan forekomme minimale ridser og brugsspor, samt mulige spor efter fjernelse af firmalogo.

Remarket.dk garanterer min. 70% batterikapacitet, samt minimum 1,5times batteritid på Grade A produkter. Der gives 2 års garanti på genbrugt IT og 1 år på  batterier

Stand B

Stand B – God stand

Produktet er brugt, men i god stand. Der vil være brugsspor og små ridser, samt muligt mærke efter fjernelse af firmalogo. Der kan forekomme fejl på kabinet og ridse i skærmen, men ikke noget der har til gene, når produktet er tændt og i brug.

Remarket.dk garanterer min. 50% batterikapacitet, samt 1 times batteritid på Grade B produkter. Der gives 2års garanti på genbrugt IT og 1 år på  batterier

Stand C

Stand C – Synlige tegn på slitage

Mindre god stand og med synlig slitage. Der kan forventes tydelige brugsspor, som ridser, skrammer og manglende plastik. Der kan være slidmærker på skærmen. Alle vores Stand C produkter vil have tydelige billeder af brugsspor og eventuelle fejl og mangler. Produktet er 100% funktionsdygtigt, men har kosmetiske fejl.

Remarket.dk garanterer minimum 30% batterikapacitet, samt minimum 30 minutters batteritid. Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT og 1 år på  batterier