Om Remarket

Om Remarket.dk

Vores grundsten er den gode kundeservice og kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. 

Vores vision er at være de bedste inden for salg af brugte og refurbished (renoverede) produkter og på den måde sikre os, at du som kunde altid får produkter med en kvalitet der lever op til dine forventninger til genanvendt IT. 

Remarket's DNA

Hos Remarket arbejder vi ud fra den ultimative kvalitetstest: Vi sælger kun produkter, som vi gerne selv vil eje. Derfor kan vi altid stå inde for produkternes kvalitet, funktionalitet og design. 

Den grønne profil

Vi har alle sammen et ansvar for at passe på vores fælles planet. Du har ved et køb hos os, reducerede omkostninger til nye materialer og affaldsbortskaffelse. 

Genanvendelse af elektronisk udstyr er en voksende nødvendighed, da teknologien udvikler sig med hastige skridt. Det er derfor vigtigt at elektronisk udstyr, der ikke lever op til vores kvalitetskontrol, bliver håndteret på forsvarlig vis, så det så vidt muligt kan blive genbrugt på anden vis. Derfor leverer vi udtjent IT videre til samarbejdspartner, som skiller det ad og genanvender alle dyrebare råvarer på forsvarlig vis. 

Det er genbrug med omtanke.  

Verdensmål

KLIMAINDSATS, ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION, ANSTÆNDIGE JOBS OG MINDRE ULIGHED

En lokal indsats – et globalt mål. FN har formuleret 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Remarket.dk arbejder aktivt med flere af disse mål, og det arbejde vil du som kunde hos os understøtte.  

GRATIS FRAGT

Til GLS pakkeshop

FULD GARANTI

2 års. garanti & 1 år på batterier

GRATIS RETUR

Altid 30 dages returret

PRISGARANTI

Vi matcher prisen