Kontor pakker

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Kontor PC Pakke

Spar tid og besvær ved at købe en kontorpakke, som giver dig alt det du skal bruge for at komme i gang med arbejdet på kontoret. Med en kontorpakke får du nemlig både computer, skærm, tastatur og mus i én og samme pakke. Hvis dit kontorudstyr trænger til at blive skiftet ud, kan du på den måde gøre det let for dig selv ved at købe alt, du har brug for i en og samme ombæring.

Det er en god mulighed for dig, der mest bruger en stationær computer som din PC til erhverv, og som bare gerne vil have en samlet pakke med en kontor PC, der fungerer. Eller måske har du brug for et mobilt kontor, der kan pakkes sammen og tages med hjem? Så er en bærbar kontor pakke det rigtige valg for dig.

Stationær eller bærbar computer?

Med en stationær computer kan du få de største kræfter for de billigste penge, fordi den stationære kan tillade sig at fylde lidt mere på skrivebordet, hvilket betyder at en stærk pc kan fremstilles forholdsvis billigt. En kontorpakke med en stationær PC er således det gode valg for dig, som gerne vil have den billigste løsning, og som ikke har behov for den store fleksibilitet i forbindelse med kontorarbejdet.

Fleksibilitet er til gengæld nøgleordet i en bærbar kontor pakke, som er det rigtige valg for dig, der tit er på farten. En bærbar kontor pakke giver på samme måde alt det, du har brug for at komme i gang med at arbejde i én og samme pakke.

Forskellen er selvfølgelig bare, at du her får en bærbar computer i stedet for en stationær. Så hvis du er villig til at gå en smule på kompromis med ydelse for til gengæld at have muligheden for at pakke dit kontor sammen og tage det med hjem, så vil en bærbar kontor pakke tilfredsstille alle dine behov.

Køb refurbished og glæd både pengepung og miljø

Lige meget hvilken kontorpakke du vælger, kan du spare penge ved at købe dit udstyr hos Remarket.dk. Hos os sælger vi refurbished kontorudstyr, som er din mulighed for at få en god og billig løsning til dit kontor.

Med en refurbished kontorpakke får du en pakke med en brugt computer og brugt udstyr, men selvom der er tale om brugte dele, er der ikke tale om ringe produkter med en masse skavanker.

Refurbished produkter hos Remarket.dk er nemlig både testet og istandsat, så du kan få en billig kontorpakke, der 100 % funktionsdygtig, og som kommer uden fejl og mangler.

Mens du kan spare penge ved at købe refurbished, kan du også gøre noget godt for miljøet ved at spare det for produktionen af ny elektronik. Der bliver hvert år produceret store mængder elektronik, og der bliver hvert år smidt næsten lige så meget elektronik i skraldespanden.

Det lægger selvsagt et pres på miljøet og naturen, hver gang ressourcer skal udvindes til ny elektronik, men det er noget, du kan være med til at undgå, hvis du køber reburbished hos Remarket.dk.