Tablet

Filter

Brugte tablets

En tablet er et fantastisk stykke teknologi, som giver dig en masse fordele sammenlignet med både en smartphone og en klassisk bærbar computer. Tablets er først og fremmest nemme at tage med overalt, da de med deres kompakte design sagtens kan passe ned i en lille taske. På samme tid får du en skærm, der er tilpas stor til, at du kan se både billeder og videoer i rigtig høj kvalitet.

Med en tablet kan du næsten det samme, som du kan på en computer. Du kan bl.a. bruge den til at skrive på, og med et hav applikationer kommer du aldrig til at gå ned på funktioner og egenskaber. En tablet kan således både være et praktisk værktøj, du kan du bruge i dit daglige arbejde eller som studerende, eller den kan bruges til fritid og leg, når arbejds- eller studiedagen er ovre.

Men tablets er dyre, og de høje priser kan være en hæmsko for mange, der går med drømme om at få fat i en af disse lækre apparater. Heldigvis kan du hos Remarket.dk købe en brugt tablet, som koster en brøkdel af nyprisen, og som er fuldt funktionsdygtig og uden mangler. Refurbished tablets fra Remarket.dk er bl.a. testet for fejl, inden de bliver videresolgt, og de bliver naturligvis også renset for alt data fra den tidligere ejer.

Find et bred udvalg af brugte tablets

Hos Remarket.dk finder du bl.a. moderen af alle tablets – nemlig den klassiske Apple iPad. iPad var den første tablet på markedet, som blev lanceret tilbage i 2010, hvor den siden er blevet kendt for sit stilrene og luksuriøse design, der omkranser et kraftfuldt og funktionelt indre. Med en Apple iPad får du kvalitet for alle pengene, og selvom du køber den brugt, får du en tablet, som kan holde i mange år.

En stor konkurrent til Apple iPad er den populære Samsung Galaxy tablet. Samsung Galaxy er flere gange blevet kåret som året bedste tablet til Android, og tabletten nyder som følge heraf stor succes over hele verden. Med en Samsung Galaxy tablet får du et stykke elektronik med en stærk processor, som også er kendt for sin høje lyd- og billedkvalitet. Med en Samsung Galaxy får du desuden også mulighed for at tilslutte dine USB-enheder, hvilket kan være en fordel i flere sammenhænge.

Hos Remarket.dk kan du også købe en Lenovo Tablet. Tablets fra Lenovo er kendt som billige tablets, der trods den gode pris ikke skrænter på kvalitet og funktioner. En Lenovo tablet er lidt simplere end andre tablets, hvilket gør den til det perfekte valg for børnefamilier, der gerne vil have en brugervenlig tablet, som er nem at finde rundt i.

Du gør også noget godt for miljøet ved at købe refurbished elektronik

Ved at købe en brugt tablet gør du både noget godt for din bankkonto og for miljøet. At købe brugt sparer nemlig naturen for udvindingen af nye ressourcer til den ressourcekrævende elektronik, og du hjælper således både naturen og miljøet, hvis du vælger at købe en refurbished tablet fra Remarket.dk.

You've just added this product to the cart: