Telefoner

Filter

Brugte telefoner

Det er efterhånden de færreste mennesker, der kan klare sig igennem dagligdagen uden en telefon eller smartphone. Smartphonen følger os overalt, og har part i store dele af vores gøremål som eksempelvis betaling ved kassen i supermarkedet. Den er også vores bedste ven, når det kommer til navigation, og så er den naturligvis uundværlig i vores daglige kontakt med kollegaer, venner og familie.

Med en smartphone kan du stort set alt, og det er derfor ikke underligt, at disse moderne telefoner er blevet så populære, som de er. Men netop fordi vores smartphones er blevet så stor en del af hverdagen, skabes der også et stort pres for, at alle køber en smartphone – og det kan nogle gange være en dyr fornøjelse.

Heldigvis behøver du ikke købe din smartphone fra ny, for du kan spare store summer ved at købe en brugt telefon hos Remarket.dk. Hos os sælger vi refurbished smartphones, som bliver grundigt testet, inden vi sælger dem videre. Det er din garanti for, at du får et produkt, som er fuldt funktionsdygtigt, og som ikke har nogle fejl eller mangler. Du kan derfor med ro i sindet købe en brugt telefon hos os – velvidende at den kan det samme, som den kunne, da den var ny.

Hvilken telefon skal du vælge?

Du finder et bredt udvalg af brugte telefoner hos Remarket.dk. Du kan bl.a. vælge imellem to af de allermest populære serier af smartphones – nemlig Apple iPhone og Samsung Galaxy. iPhone var den første rigtige smartphone på markedet, og den har siden sin lancering været kendt for at byde på banebrydende teknologi i et lækkert, stilrent og moderne design. Dette gør sig stadig gældende for Apples nyere iPhones, og du skal derfor vælge en iPhone, hvis du gerne vil have noget af det allerbedste.

En stærk konkurrent til de populære iPhones er den smarte Samsung Galaxy. Med en Galaxy får du også en af de allerbedste telefoner på markedet, som giver dig fuld smæk på ydelsen, en masse lækre funktioner samt elegante og smukke designs. Men forskellen på de to telefoner er hovedsagligt styresystemet, hvor du med en iPhone får Apples styresystem, mens du med en Galaxy får et Android styresystem.

Køb brugt og gør noget godt for kloden

Der findes i forvejen rigtig meget elektronik i verden, og der er derfor ingen grund til at bringe mere til, hvis det kan undgås. Der bliver desuden smidt rigtig meget elektronik ud hvert år, som ikke fejler det store, hvilket også er med til at øge behovet for hele tiden at producere nye telefoner, computere og så videre.

Den store produktion af elektronik er til stor belastning for miljøet og naturen, men det er noget, du kan hjælpe med at gøre noget ved, hvis du vælger at købe brugt elektronik som f.eks. en refurbished smartphone fra Remarket.dk.

Vi mener, at det er dumt at smide ud, når noget virker, og derfor gør vi, hvad vi kan for at give dig lækre, brugte smartphones – det er både godt for din pengepung og for miljøet.

You've just added this product to the cart: