Brugte iPhones

Filter
 • ,

  Apple iPhone 8 256GB – Silver – Stand A

  2.095,00 kr. 1.676,00 kr. ekskl. moms
 • ,

  Apple iPhone 8 256GB – Space Grey- Stand A

  2.095,00 kr. 1.676,00 kr. ekskl. moms
 • ,

  Apple iPhone X 256GB – Silver – Stand A

  3.250,00 kr. 2.600,00 kr. ekskl. moms
 • ,

  Apple iPhone X 64GB – Sølv – Stand A

  2.695,00 kr. 2.156,00 kr. ekskl. moms
 • ,

  Apple iPhone X 64GB – Space Grey- Stand A

  2.695,00 kr. 2.156,00 kr. ekskl. moms

Brugte iPhones

Hvis du er på udkig efter en af markedet allerbedste smartphones, skal du overveje at kaste dit blik efter en de lækre iPhones. iPhones er blevet ekstremt populære over hele verden, og har været det lige siden Apple-ikonet, Steve Jobs, lancerede den første iPhone tilbage i 2007. Dengang revolutionerede den nyskabende telefon mobilmarkedet, og Apples iPhone har med sine efterfølgende version hvert år været en af de bedst sælgende smartphones på verdensplan.

Takket været den app-baserede telefon og de mange applikationer der hurtigt fulgte efter lanceringen af den første iPhone, blev det pludseligt muligt at gøre næsten alt med telefonen. Derfor var det iPhones, der indledte den revolution, som i dag har ændret de fleste menneskers hverdag gennem de nu uundværlige smartphones.

Det er således Apples iPhone, du kan takke for mange af de smartphone-funktioner, der i dag er med til at gøre dit liv en hel del nemmere. Uden iPhone havde mobilmarkedet set helt anderledes ud i dag, og der kan ikke været megen tvivl om, at der næppe var sket så meget på smartphone-markedet, hvis det ikke havde været for Steve Jobs og hans iPhone.

iPhone fortsætter den dag i dag med at skabe lækre og revolutionerende telefoner, som fortsat tiltrækker kunder i massevis fra hele verden. Desværre er de nyeste modeller meget dyre, hvilket for mange betyder, at de må lægge drømmen om en iPhone i skuffen. Men faktisk kan du få alt det, du får i en moderne iPhone, ved at købe dem brugt.

Vi har et stort udvalg af:

Købe en brugt iPhone og spar, så det kan mærkes

Ved at købe en brugt iPhone hos Remarket.dk kan du spare store summer og derved realisere din drøm at blive ejer af en af de lækre iPhones. Og selvom der er tale om en iPhone, der har haft en tidligere ejer, skal du ikke være bange for, at din telefon kommer med skavanker.

Vi kalder det nemlig for en refurbished iPhone, hvilket betydet, at alle iPhones er grundigt testet og kontrolleret for fejl og mangler, inden vi sælger dem videre til dig som forbruger. Med en refurbished iPhone kan du det samme, som du ville kunne med en iPhone, du har købt helt fra ny – men til en brøkdel af prisen.

Hjælp dig selv og hjælp miljøet

Når du køber en brugt iPhone hos Remarket.dk, er du ikke bare med til at hjælpe din egen økonomi – du er også med til at hjælpe vores fælles miljø. Der bliver hvert år smidt store mængder elektronik ud, som sagtens kunne have fået en chance til, og hver gang elektronik bliver smidt ud, kræver det produktionen af noget nyt.

Produktionen af store mængder elektronik er meget ressourcekrævende, og verdens forbrug af elektronik har således stor indvirkning på miljøet og naturen. Men det er et problem, som du kan være med til at gøre noget ved, når du køber en brugt iPhone hos Remarket.dk. Vi gør en dyd ud af at levere brugte kvalitetsprodukter til dig, så vi sammen kan gøre noget godt for miljøet.

You've just added this product to the cart: