Brugte bærbare

Filter

Brugt bærbar med 2 års garanti

Er du på udkig efter en brugt laptop til arbejdet, studiet, værkstedet eller fritiden? Så er du havnet det rette sted. Remarket.dk forhandler gode kvalitets bærbare computere af mærkerne Lenovo, Dell og HP. De fleste leveres med en hurtig SSD-harddisk, som fungerer til alle gøremål. Er du i tvivl om hvor mange ram du har brug for, alt efter hvad computeren skal bruges til, så står vi altid klar til at hjælpe og guide dig igennem det, så du får en computer der matcher dine behov. Skal det være en model med 8GB ram eller højere, eller er det mere nødvendigt med en SSD-harddisk på 240GB lagerplads, så finder vi den rigtige til dig.

Udover at computerne er af høj kvalitet og er driftssikre, er de ofte udstyret med en Intel i5 el. i7 processer, da de har skullet præstere til erhvervsbrug. Når det kombineres med en SSD-harddisk, som er med til at gøre computeren superhurtig, så får du ikke en bedre bærbar computer.

Førhen var der stor forskel på om du havde en ny eller gammel model når det kom til bærbare computere, der kom en ny model hvert år, og der var ofte store forbedringer. Sådan er det ikke mere. I dag er det ofte kun små forbedringer fra den gamle model til næste årsmodel. Dette taler også for at købe en refurbished bærbar computer da den er stadig performancedygtig og up-to-date selv efter nogle års brug.

Alle vores brugte computere bliver gennemtestet, alt gammelt data slettes og den bliver nyinstalleret inden salg, så den er klar til brug når du modtager den. Du skal derfor ikke selv bruge tid på at sætte den op.

Stand

Det kan være svært at beslutte sig for hvilken model der er bedst til ens behov, når man vælger at investere i en refurbished bærbar computer første gang. Hvad kan du som kunde forvente af kvaliteten, det kosmetiske og fejler computeren noget. Her har vi gjort det nemt for dig – alle produkter bliver delt ind i forskellige kategorier, hvor de er bedømt ud for forskellige kriterier som stand, udseende, performance og batterikapacitet. Standen på de brugte produkter vi sælger varierer fra helt ny til brugt, med tydelige brugsspor. Alle produkter uanset stand vil altid være 100% funktionelle, medmindre andet er oplyst. Når Remarket.dk modtager brugte bærbare fra vores samarbejdspartner, rengør vi dem, sletter alt data fra forrige kunde, samt kontrollerer computeren. Derefter bliver den delt ind i en af følgende fire kategorier:

N: Helt ny
A: Fremstår som ny, der kan være spor af fjernelse af firmalogo eller af tyverisikringer.
B: Brugt, med minimale brugsspor
C: Mindre god, med synlig slitage

Du kan læse mere om vores kategorisystem her

Garanti

Du har altid 30 dages fuld returret.

Hos Remarket.dk dækker vi ud over den almindelige reklamationsret da vi giver 2 års fuld garanti og 1 års garanti på batterier

Hvorfor købe en brugt laptop frem for en ny i butikkerne?

Hos Remarket.dk sælger vi brugte mærkevareprodukter fra Lenovo, Dell og HP, som alle er i god kvalitet og holdbare. De fleste af vores opkøbte bærbare computere kommer fra virksomheder, kommuner og institutioner, som har høje krav til hvad computernes holdbarhed, kvalitet og performance. Disse firmacomputere skiller sig ud fra de produkter du normalt kigger på i den lokale elektronikbutik. Firmacomputerne er af højere kvalitet, og er ofte kun brugt i 2-3 år før firmaet skifter dem ud. Du kan derfor med fordel gøre en god handel, ved at købe dem brugt, hvor de er sat i stand, og derved spare en masse penge. Ofte kan du spare op til 80% af nyprisen. Så hvorfor ikke spare penge i forhold til et nyt produkt når du hos Remarket.dk får samme garanti, reklamationsret og returret, som ved et nyt produkt købt i butikkerne? Udover at spare penge gør du også miljøet en tjeneste ved at genbruge og spare på produktionen af nye produkter.

Hvad formål skal din næste refurbished bærbare bruges til?

Bærbar computer til studiet: Du kan med fordel vælge en bærbar computer med SSD, da den vejer mindre, og oftest har en længere batterilevertid. Dette er en fordel da den kan klare en hel skoledag, uden at den skal sidde til strøm flere gange dagligt- Hvis den er opladt hjemmefra, skal den muligvis kun tilsluttes strøm en enkelt gang i løbet af dagen.

Bærbar computer til erhverv: Et godt valg når den skal bruges til erhverv er en brugte bærbar computere med SSD, Intel i5- eller i7-processor. Du kan med fordel vælge en med Microsoft Windows.

Bærbar gaming-computer: De bedste bærbare computere til spil er dem med masser af power. Der kan du med fordel vælge en med 16-64 GB RAM, ekstra kraftfulde grafikkort (GPU) og en stor skærm, gerne med 4K-opløsning. Vær opmærksom på at en bærbar gaming computere nemt kan veje en del kilo, og er derfor ikke en letvægter.

Hvad er der installeret på computeren ved modtagelse?

Alle computere bliver opdateret med nyeste software og der er installeret styresystem i form af Microsoft Windows 10, så den er køreklar når du modtager den. Vi anbefaler et tilkøb af Antivirus Bullguard, for at beskytte din computer bedst muligt.

Levering

Hvor hurtigt kan jeg få min bærbar computer i hænderne? Remarket.dk bestræber sig på at levere varen til kunden så hurtigt som muligt. Du kan i de fleste tilfælde forvente at have varen klar til afsendelse inden for 1-2 hverdage, efter at vi har modtaget din bestilling. Medmindre andet er oplyst eller aftalt.

Support

Har du brug for teknisk support? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vores vigtigste opgave er at give dig en god købsoplevelse og sikre at du vælger de produkter der lever op til dine behov.

Du kan henvende dig til kundeservice på support@remarket.dk. Alle mails besvares indenfor 24 timer. Hvis du ønsker at kontakte Remarket.dk hovedkontor, kan du kontakte os på Tlf. 42 50 41 50 og vi står klar til at hjælpe dig.

You've just added this product to the cart: