Workstations

Filter
 • , ,

  HP Zbook Firefly 14 G8 – Intel i5-1135G7 2.4GHz – 256GB SSD – 8GB – T500

  7.999,00 kr. 6.399,20 kr. ekskl. moms
 • , ,

  Lenovo Thinkstation P510 – Tower – Xeon E5-1650V4 3.6 GHz – 16GB Ram – 512 GB SSD Quadro P4000

  6.495,00 kr. 5.196,00 kr. ekskl. moms

Brugte Workstations

Her hos Remarket har vi altid et stort udvalg af diverse workstations, til de brugere som skal takle de større tunge opgaver. Tunge og ofte grafiske programmer kræver nogle flere hestekræfter, hvilket er hvorfor disse workstations er perfekte til denne type opgave. De kommer med kraftige processorer og ofte med kraftige grafikkort.

Lenovo Workstations

Lenovo er uden tvivl en af de førende indenfor bærbare workstations. Du får uden tvivl noget af det kraftigste hardware som man kan købe for penge, hvilket selvfølgelig betyder at maskinerne koster mange penge. Derfor kan du spare mange penge ved at købe en brugt maskine, som stadig har mange års levetid endnu. Disse Lenovo Workstations er bygget af højere kvalitet end de maskiner man kan købe i supermarkederne, hvilket betyder at både maskinen men også hardwaret indeni kan holde i utroligt mange år.
Det er hovedsageligt P-serien vi sælger af workstations her hos Remarket. Du får en utroligt kraftig maskine på den bekostning at maskinen er tungere og meget større end de andre almindelige   Lenovo bærbare. Du kan se vores udvalg af P-serie maskiner nedenfor.

 • Lenovo P50
 • Lenovo P50s
 • Lenovo P51
 • Lenovo P70

HP Workstations

HP er en af de førende producenter af workstations. Workstations er den type bærbar som kan slæbe næsten alt man kaster efter den, både tunge og grafiske programmer. HP laver nogle ekstremt kraftige bærbare maskiner som stadig har et stilfuldt design. Da disse HP bærebare har så kraftige nogle komponenter er de dog også utroligt tunge og mindre kompakte end vores andre HP bærbare. Men det er desværre nødvendigt for at der kan være plads til både en kraftig CPU og et kraftigt grafikkort uden at PC’en brænder sammen.

You've just added this product to the cart: