Brugt Tablet

Filter
 • , , ,

  Apple iPad Air 10.5″ 2019 Wi-Fi 64GB og 4G (Simkort), Space Grey, Stand B

  2.995,00 kr. 2.396,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  Apple iPad Mini 3, 128GB, Wi-Fi, 4G (simkort), Hvid, (2014) Stand A

  1.995,00 kr. 1.596,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  Apple iPad Mini 4 Wi-Fi 128GB , Grå, Stand A

  1.995,00 kr. 1.596,00 kr. ekskl. moms

Brugt tablet med 2 års garanti

En tablet er et fantastisk stykke teknologi, som giver dig en masse fordele sammenlignet med både en smartphone og en klassisk bærbar computer. Tablets er først og fremmest nemme at tage med overalt, da de med deres kompakte design sagtens kan passe ned i en lille taske. På samme tid får du en skærm, der er tilpas stor til, at du kan se både billeder og videoer i rigtig høj kvalitet.

Med en tablet kan du næsten det samme, som du kan på en computer. Du kan bl.a. bruge den til at skrive på, og med et hav applikationer kommer du aldrig til at gå ned på funktioner og egenskaber. En tablet kan således både være et praktisk værktøj, du kan du bruge i dit daglige arbejde eller som studerende, eller den kan bruges til fritid og leg, når arbejds- eller studiedagen er ovre.

Men tablets er dyre, og de høje priser kan være en hæmsko for mange, der går med drømme om at få fat i en af disse lækre apparater. Heldigvis kan du hos Remarket.dk købe en brugt tablet, som koster en brøkdel af nyprisen, og som er fuldt funktionsdygtig og uden mangler. Refurbished tablets fra Remarket.dk er bl.a. testet for fejl, inden de bliver videresolgt, og de bliver naturligvis også renset for alt data fra den tidligere ejer.

Find et bred udvalg af brugte tablets

Hos Remarket.dk finder du bl.a. moderen af alle tablets – nemlig den klassiske Apple iPad. iPad var den første tablet på markedet, som blev lanceret tilbage i 2010, hvor den siden er blevet kendt for sit stilrene og luksuriøse design, der omkranser et kraftfuldt og funktionelt indre. Med en Apple iPad får du kvalitet for alle pengene, og selvom du køber den brugt, får du en tablet, som kan holde i mange år.

Alle ved dog at Apple iPads er utroligt dyre og derfor er det ofte kun en drøm for nogle folk at kunne få sådan en tablet. Men heldigvis kan du spare mange penge ved at købe en brugt tablet fra Apple hos Remarket.

En stor konkurrent til Apple iPad er den populære Samsung Galaxy tablet. Samsung Galaxy er flere gange blevet kåret som året bedste tablet til Android, og tabletten nyder som følge heraf stor succes over hele verden. Med en Samsung Galaxy tablet får du et stykke elektronik med en stærk processor, som også er kendt for sin høje lyd- og billedkvalitet. Med en Samsung Galaxy får du desuden også mulighed for at tilslutte dine USB-enheder, hvilket kan være en fordel i flere sammenhænge.

Hos Remarket.dk kan du også købe en Lenovo Tablet. Tablets fra Lenovo er kendt som billige tablets, der trods den gode pris ikke skrænter på kvalitet og funktioner. En Lenovo tablet er lidt simplere end andre tablets, hvilket gør den til det perfekte valg for børnefamilier, der gerne vil have en brugervenlig tablet, som er nem at finde rundt i.

Apple Tablets

Apple har længe været den førende producent indenfor tablet området. Det er de dog heller ikke uden grund, da deres iPads er blevet populære af en grund. Det er hovedsageligt på grund af deres utroligt lækre design, men ikke mindst også på grund af deres brugervenlige styresystem. Dog er Apple uden tvivl en af de dyreste producenter af tablets. Derfor er der mange som ikke har råd til at købe en iPad fra Apple. Man kan dog spare utroligt mange penge ved at købe en brugt iPad her hos Remarket. Vi har et stort udvalg af brugte iPads i forskellige generationer, størrelser, farver og selvfølgelig priser. Du kan se hele vores udvalg af brugte iPads her.

2 i 1 Computere/Tablets

Hvis du ikke føler at en tablet har alle de funktioner og muligheder som en bærbar computer, har du muligheden for at købe en 2-i-1 computer. Det vil sige at du får både en tablet og en computer på samme tid. Flere store producenter af computere har designet nogle bærbare som har indbygget touchskærm samt et aftageligt tastatur. Det vil sige at du får en tablet som kan køre Windows og alle de programmer som du er vandt til at bruge.
Her hos Remarket har vi nogle forskellige brugte 2 i 1 computere, fra blandt andet Lenovo, Dell og HP.

Du gør også noget godt for miljøet ved at købe refurbished elektronik

Ved at købe en brugt tablet gør du både noget godt for din bankkonto og for miljøet. At købe brugt sparer nemlig naturen for udvindingen af nye ressourcer til den ressourcekrævende elektronik, og du hjælper således både naturen og miljøet, hvis du vælger at købe en refurbished tablet fra Remarket.dk.

You've just added this product to the cart: