Brugt iPad

Filter
 • , ,

  Apple iPad Mini 3, 128GB, Wi-Fi, 4G (simkort), Hvid, (2014) Stand A

  1.795,00 kr. 1.436,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  Apple iPad Mini 4 Wi-Fi 128GB og 4G (Simkort), Sølv, Stand A

  2.495,00 kr. 1.996,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  Apple iPad Pro (2017) 12.9″, Wi-Fi, 512GB , Space Grey, Stand A

  3.995,00 kr. 3.196,00 kr. ekskl. moms

Brugt iPad

En Apple iPad er et fantastisk stykke elektronik, som har et uendeligt antal anvendelsesmuligheder i både skole-, arbejds- og fritidssammenhænge. En iPad kan være det perfekt læringsredskab for børn, på samme tid med at far og mor kan bruge den i forbindelse med diverse arbejdsopgaver. Du kan skrive noter på din iPad, foretage videoopkald i høj kvalitet, og med det store udvalg af mangfoldige applikationer i App Store, kommer du aldrig til at mangle funktioner.

En iPad er med andre ord det ultimative valg for dig, der gerne vil have et stykke elektronik, der kan lidt af hvert, og som på samme tid let kan pakkes i tasken og tages med overalt.

Desværre er iPads rigtig dyre, hvilket betyder, at drømmen om en iPad for mange mennesker forbliver en drøm, som der må kigges langt efter. Men heldigvis kan du spare mange penge ved at købe en brugt iPad fra Remarket.dk, som i mange tilfælde vil være lige så god som en splinterny iPad – til en brøkdel af prisen.

Med en refurbished iPad er du altid garanteret at få et fuldt funktionsdygtigt produkt, som kan nøjagtigt det samme, som hvis du havde købt den fra ny. Alle brugte iPads, der sælges hos os, er nemlig grundigt testet inden videresalg, og du skal derfor ikke bekymre dig om at få et produkt, som ikke lever op til dine forventninger.

Stort udvalg af brugte iPads

Her hos Remarket har vi altid et stort udvalg af forskellige brugte iPads fra Apple. De er utroligt nemme at have med sig overalt og kommer med deres kendte brugervenlige iOS styresystem. Vi har forskellige modeller som alle har noget forskelligt at byde på, ofte af modellerne:

Hvis du er på udkig efter den absolut bedste iPad til dato, skal du overveje den lækre iPad pro. En iPad pro du køber os hos, vil være stort lige så god som ny, og du vil derfor få de samme funktioner som i en ny.

Du får bl.a. de lækre Retina-display, som vil give dig helt fantastiske oplevelser, når du ser film og kigger på billeder, og som generelt gør det meget behageligt for dine øjne at kigge på skærmen. Med en iPad pro får du også ydelse for alle pengene, og du kan få lagerplads med helt op til 256 GB. iPad pro er den bedste iPad på markedet, og den kan blive din for den brøkdel af nyprisen hos Remarket.dk.

Hvis du har lidt færre krav til din iPad, kan du også vælge den elegante iPad Air, som er tyndere og lettere end andre iPads. En iPad Air er derfor et godt valg for dig, som ikke har de samme forventninger til ydelse, men som på den anden side gerne vil have et produkt, som er utroligt let at tage med overalt.

You've just added this product to the cart: