Brugte stationære

Filter
 • , ,

  Apple iMac 21.5″ – i5-3330s 8 GB RAM 1TB HDD (Uden tastatur og mus)

  2.495,00 kr. 1.996,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  Apple iMac 27″ – 5K – Late 2017- Intel Xeon W-2140B 32 GB RAM 1TB SSD

  17.995,00 kr. 14.396,00 kr. ekskl. moms
 • HP EliteDesk 800 G3 MINI

  1.995,00 kr. 1.596,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  HP Omen 25L Desktop – RTX 3050 – i5-12400F – 16 GB ram – 512 GB ssd – Gaming

  5.995,00 kr. 4.796,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  HP Omen 25L Desktop – RTX 3060 TI – i5-12400F – 16 GB ram – 1 TB SSD – Gaming

  6.995,00 kr. 5.596,00 kr. ekskl. moms
 • , ,

  Lenovo Thinkstation P510 – Tower – Xeon E5-1650V4 3.6 GHz – 16GB Ram – 512 GB SSD Quadro P4000

  6.495,00 kr. 5.196,00 kr. ekskl. moms

Brugte stationære

Brugte stationære

Mangler du en brugt stationær computer? Remarket.dk forhandler gode kvalitets stationære computere af brugte Apple  brugte Lenovo, brugte Dell og brugt HP.. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den brugte pc du har brug for til dine behov. Ved at købe en brugt stationær pc, spare du mange penge, samtidig med at du får kvalitet for pengene og et produkt der er holdbart.

Alle varer du finder hos Remarket.dk er brugte. Vi opkøber fra virksomheder, institutioner og kommuner, for derefter at tjekke dem igennem og optimere dem. De bliver alle testet igennem, og alt gammelt data bliver slettet, og computeren bliver sat op på ny. Computeren bliver leveret til dig, med nyinstalleret version af Windows 10, og opdateret software. Så den er klar til brug når du får den i hænderne.

Der er flere fordele ved at købe en stationær computer brugt, udover du hjælper miljøet, ved at der bliver produceret færre computere, så spare du også penge. Ofte kan du spare op til 80% af hvad du skulle have givet for computeren fra ny. Alle computerne er kvalitets computere, som har været brugt inden for firmaer og virksomheder, det vil sige de skal have en høj ydeevne og funktionsdygtighed. Derfor overtager du en kvalitets computer som er sat op på ny, og som i de fleste tilfælde kun har været brugt i 2-3år, og derved intet fejler og stadig har lang levetid.

Grading

En refurbished bærbar computer første gang, hvad man du som kunde forvente af kvaliteten, det kosmetiske og fejler computeren noget. Her har vi gjort det nemt for dig, alle produkter bliver delt ind i forskellige gradings kategorier, hvor de er bedømt ud for forskellige kretiere. Vi anvender et grading-system til at klassificere standen af vores brugte produkter, der vurderes ud fra kriterier såsom stand, kosmetisk, performance, batterikapacitet m.fl. Standen på de brugte produkter vi sælgere varierer fra helt ny til brugt, med tydelige brugsspor. Produkterne er delt ind i forskellige gradings, for at give kunderne en så præcis vurdering af standen som muligt. Alle produkter uanset grading vil altid være 100% funktionelle, medmindre andet er oplyst. De bliver inddelt i følgende 4 vurderinger. Når Remarket.dk modtager brugte bærbar fra vores samarbejdspartner, rengør vi dem, sletter alt data fra forrige kunde, samt kontrollere computeren. Derefter bliver den delt ud i følgende grades:

N: Helt nyt
A: Fremstår som ny, der kan være spor af fjernelse af firmalogo eller af tyverisikringer.
B: Brugt, med minimale brugsspor
C: Mindre god, med synlig slitage

Du kan læse mere her:  LINK TIL GRADING beskrivelse

Garanti

Hos Remarket.dk får du får 2års fuld garanti, på batterier 1års garanti, ellers er alm. Reklamationsret gældende. Du har altid 30dages fuld returret.

Hvorfor vælge en stationær computer?

Dette afhænger meget af hvad du skal bruge den til, er det en arbejdscomputer, til studie eller fritiden. Skal den stå på kontoret, der hjemme eller er det en du skal kunne transportere frem og tilbage. Fordelen er helt klart at vælge en stationær computer hvis den skal være placeret samme sted, og ikke frem og tilbage på studie eller skole.

Der er tre fordele ved at vælge en stationær computer:

 • Du får en kraftigere computer med større ydeevne.
 • Større skærm som giver et bedre overblik, som er med til at give bedre arbejdsforhold eller en bedre oplevelse hvis du skal game.
 • Bedre mulighed for at opgradere forskellige dele løbende fx grafikkort, ekstern harddisk, samt udskiftning hvis en del går i stykker. Du kan altid opdatere og opgradere, så din computer fortsat er tidssvarende og lever op til dine behov.

Fordelen ved en stationær computer er at hvis harddisken, skærm, mus eller tastaturet går i stykker, er det nemt at udskifte den del separat uden du skal skille en hel computer ad, som du skal ved en bærbar computer. Samtidig med at hvis du har en bærbar computere som går i stykker skal hele computeren sendes på værkstedet, hvor du med en stationær kan nøjes med at få lavet den ene del separat.

Stationære computere er selvfølgelig ikke lige så nemme at transportere som en bærbar computer, men der er stadig mulighed for at finde stationære pc’er som er nemmere at transportere end andre. Så skal du hen til en kollega, eller game med vennerne, så er der forskellige muligheder.

Der er også mulighed for forskelligt tilbehør alt efter hvad du skal bruge det til. Her kan du ved en stationær computer, skifte musen og tastaturet ud alt efter formål, om du game eller arbejde. Hvis i en bærbar pc kun har en mulighed, medmindre man medbringer noget ekstra der kan tilsluttes.

Support

Har du brug for teknisk support? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vores vigtigste opgave er at gøre dig som kunde tilfreds, for uden dig, eksistere vi ikke.

Du kan henvende dig til kundeservice på support@remarket.dk. Alle mails besvares indenfor 24 timer. Hvis du ønsker at kontakte Remarket.dk hovedkontor, kan du kontakte os på Tlf. 71 900 650 og vi står klar til at hjælpe dig.

Levering

Hvor hurtigt kan jeg få min bærbar computer i hænderne? Remarket.dk bestræber sig på at levere varen til kunden så hurtigt som muligt. Du kan i de fleste tilfælde forvente at have varen klar til afsendelse inden for 1-2 hverdage, efter at vi har modtaget din bestilling. Medmindre andet er oplyst eller aftalt.

 

You've just added this product to the cart: