Brugt Gamer PC

Filter

 

Brugt Gaming PC

Alle ved at gaming udstyr kan være utroligt dyrt. Derfor tilbyder vi et udvalg af brugte gaming stationære, bærbare PC’er, skærme og andet til en lavere pris end butikkerne. Vi sælger kun gaming udstyr som er fuldstændigt som nyt, som vores HP Renew produkter.

HP Renew produkter er typisk returnerede demonstration/låneudstyr eller overproduktion. Disse produkter gennemgår en lang og grundig proces fra HP, der sikre at de er fuldt restaureret så de kan opfylde HP certificerede standarder. Det vil sige at produkterne er som nye og kommer med fuld HP Garanti. Du kan læse mere om HP Renew her.

Vores gaming udstyr kommer i alle prislejer til  forskellige brugsformål, så der er til alle lige meget om man er til mindre krævende spil som Minecraft og Roblox eller man er til de store tunge grafiske spil som Call of Duty og Battlefield.

Gaming computere kan også bruges til mange andre formål end lige netop gaming, takket være deres kraftige processere samt grafikkort. De er gode til tunge programmer, samt grafisk arbejde i programmer som f.eks. Adobe Premiere Pro.

Med refurbished gaming udstyr er du altid garanteret at få et fuldt funktionsdygtigt produkt, som kan nøjagtigt det samme, som hvis du havde købt den fra ny. Alt brugt gaming udstyr, der sælges hos os, er nemlig grundigt testet inden videresalg, og du skal derfor ikke bekymre dig om at få et produkt, som ikke lever op til dine forventninger.

 

You've just added this product to the cart: