Black Friday

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Black Friday 2022 – Brugte Computere

For første gang prøver vi i år at hoppe på bølgen med den populære trend fra USA. Derfor kan du fredag den 26. November spare store procenter på brugte computere, telefoner og mere.

Black Friday tilbud på mange brugte computere, telefoner og dockingstationer

På Black Friday vil der blandt andet være store besparelser på brugte bærbare, stationære, telefoner og dockingstationer. Der vil være begrænset antal så hvis du vil sikre dig et godt tilbud, anbefaler vi at man er hurtigt ude. På Black Friday vil der være gode tilbud på mærker som Apple, Lenovo, HP og Dell.

Grønt alternativ til Black Friday

Black Friday behøver ikke kun handle om at få de nyeste produkter som er blevet udgivet til en skarp pris. Mange computere og telefoner har ofte en utroligt lang levetid, så derfor behøver man ikke det nyeste teknologi lige når det udkommer. Dog er der stadig nogle folk som skal have det nyeste af det nyeste, hvilket giver mulighed for folk at købe brugt. Ved at købe brugt er man med til at skåne miljøet for unødvendig produktion af IT udstyr.

2 års garanti samt 30 dages returret

Når du køber brugt IT udstyr fra Remarket, får du 30 dages returret hvis man f.eks. har fortrudt sit køb. Derudover har vi også 2 års garanti på alle vores produkter som sælges.