GRATIS FRAGT

FULD GARANTI

GRATIS RETUR

PRISGARANTI

GRATIS FRAGT

FULD GARANTI

BILLIG RETUR

PRISGARANTI

GRATIS FRAGT

FULD GARANTI

BILLIG RETUR

PRISGARANTI

Bullguard

Internet Security 2020

3 PC / 1 år

Halv pris
DKK159

Brugt bærbar
brugt stationær
Brugt tablet
Pc pakker Plug and play
Computer dele
Computer tilbehør
Software til computere

Bliv medlem af Klub Remarket

Tilmeld dig vores A-liste og få de nyeste produkter, tilbud og gode råd sendt direkte til din mail.

  Brugte computere

  Remarket.dk opkøber brugte computere, sætter dem i stand og opdaterer med den seneste software, så du får en kvalitetscomputer til billige penge. Når du hører ordet brugte computere, tænker du sikkert, den er slidt, gammel og langsom, men sådan er det ikke. I dag er computere og pc’er blevet hurtigere, og den nye model er blot en tand hurtigere, hvis du sammenligner med sidste års model. Dette skyldes uden sammenligning SSD-harddisken, der efterhånden er i de fleste computere, som er med til at opgradere hastigheden og at den nu kan fungere optimalt selv efter en brugstid på 3-4 år. Derudover er den med til at optimere softwaren, så den afvikles hurtigere og bedre.

  Når Remarket.dk har opkøbt en brugt pc fra en virksomhed, bliver pc’en tjekket 100% igennem og vi fjerner alt den gamle data der er på den brugte computer, inden den sælges videre, så du som kunde får en vare der er fuldt ud funktionsdygtig og lever op til den kvalitet du er på udkig efter. Uanset om du er på udkig efter ny, brugt eller refurbished vare, så hjælper vi med at finde den rette computer til dig.

  Ved at købe en brugt computer, kan du spare penge uden at du går på kompromis med kvaliteten. Uanset den lave pris, leverer vi service og kvalitet som var det et nyt produkt fra butikken.

  Er du på udkig efter en billig computer eller et bæredygtigt alternativ, så har Remarket.dk det du leder efter. Remarket.dk forhandler kvalitetscomputere fra mærkerne Lenovo Thinkpad, Dell og HP, som alle er robuste kvalitetscomputere med et lækkert design. De er ofte brugt inden for erhverv og i virksomheder, hvilket betyder at de er holdbare og kan præstere i en travl hverdag, hvor en computer skal levere på flere niveauer. Der er mulighed for køb af tilbehør såsom dockingstation.

  Support

  Har du brug for teknisk support? Så står vi klar til at hjælpe dig. Vores vigtigste opgave er at give dig en god købsoplevelse og sikre at du vælger de produkter der lever op til dine behov.

  Du kan henvende dig til kundeservice på support@remarket.dk. Alle mails besvares indenfor 24 timer. Hvis du ønsker at kontakte Remarket.dk’s hovedkontor, kan du kontakte os på tlf. 42 50 41 50 og vi står klar til at hjælpe dig.

  Bæredygtig IT, det grønne valg

  Bæredygtighed er en vigtig faktor for Remarket.dk. Computere, bærbare, smartphones bliver nyudviklet hurtigere og hurtigere, og vi når at skifte dem ud inden, de nærmest er brugt. Mange virksomheder og institutioner udskifter deres IT-produkter inden der er gået 2-3 år. Det vil sige, at de stadig har lang tid igen og det vil være spild af ressourcer blot at smide den brugte computer ud.

  Da udviklingen går så stærkt, og nye modeller kommer på markedet hurtigere, er det også minimale forskelle der er at finde for forbrugeren fra det ’’gamle’’ produkt til det nye. Det er her Remarket.dk kommer ind i billedet. Vi opkøber brugte IT produkter, reparerer og opdaterer dem til den seneste software, og sælger dem derefter videre til nye kunder, der kan få glæde af dem. Det smarte er at du som kunde, får kvalitets IT, som er 100% funktionel til billigere penge, end hvis du gik ud og købte den i butikkerne fra ny. Samtidig er du med til at passe på miljøet, da der i produktionen af nye computere forbruges store mængder energi, råvarer og kemikalier, så ved at genbruge sparer vi alle på miljøets ressourcer.

  Garanti

  Du har altid 30 dages fuld returret.

  Hos Remarket.dk dækker vi ud over den almindelig reklamationsret og giver dig 2 års fuld garanti og 1 års garanti på batterier.

  Stand

  Vi anvender et system til at klassificere standen af vores brugte produkter, der vurderes ud fra kriterier såsom slitage, udseende, performance, batterikapacitet. Standen på de brugte produkter vi sælger varierer fra helt ny til brugt, med tydelige brugsspor. Produkterne er delt ind i forskellige kategorier for at give dig en så præcis vurdering af standen som muligt. Alle produkter uanset stand vil altid være 100% funktionelle, medmindre andet er oplyst. Produkterne bliver inddelt i 4 kategorier:

  N: Helt ny
  A: Fremstår som ny, der kan være spor af fjernelse af firmalogo eller af tyverisikringer.
  B: Brugt, med minimale brugsspor
  C: Mindre god, med synlig slitage

  Du kan læse mere her

  Du har lige føjet dette produkt til indkøbskurven: